logo-zaborova
bg | en-over | ru

 

phone-up +359878135237

 

Сфери на дейност

ProfileНие сме екип от адвокати с дългогодишен професионален опит. Извършваните от нас правни услуги са основани на принципите на високо качество на правното обслужване, професионална отговорност, конфиденциалност, коректност и лоялност към клиентите. При осъществяване на дейността си се ръководим от високи морални и етични стандарти, съчетани с индивидуален подход към всеки клиент.

Осигуряваме ефективна защита интересите на нашите клиенти и гарантираме бързо и успешно постигане на оптимални резултати. Правните ни консултации са ефикасни по отношение на време и средства. Нашата главна задача е винаги да осигурим за Вас най-доброто решение за конкретния случай.

Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право. Всички наши правни услуги, подробно изброени на нашата страница, могат да бъдат предоставяни еднакво качествено на български, английски и руски език. За улеснение на нашите клиенти предлагаме безплатни правни консултации с адвокат онлайн на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

С оглед качественото и комплексно обслужване на нашите клиенти Адвокатската кантора работи в сътрудничество с нотариуси в цялата страна, съдебни изпълнители, икономисти, счетоводни къщи и други специалисти, и експерти в различни области.

Стремежът ни е да бъдем Ваша сигурна юридическа опора, като обезпечим спокойствието Ви, че Вашите права и законни интереси са защитени.

 

Адвокат Вероника Заборова

Член на Софийска адвокатска колегия (2002)

Zaborova photo

Образование: СУ „Св. Климент Охридски”, Юридически факултет – «Магистър по право» (1998)

Специализации: „Правораздаване”,  „Публична администрация” и „Международно право и международни отношения”, „Медиатор” към МП (2013).

Членство: Софийска адвокатска колегия (2002)

Езици: български, руски; английски

Сфери на дейност: Търговско право, Банково право, Облигационно право

Професионален опит: Стажант в Софийски градски съд (1999); Адвокатски сътрудник (2000-2002); Директор на Дирекция „Административно-правно и информационно обслужване” към Министерство на младежта и спорта – (2002); Юрисконсулт - ЗАД „Армеец” (2003); Адвокат - „Финанс Консултинг” ЕООД (2003-2004); Правен съветник „Обединена българска банка” АД (2004-2006); Юрисконсулт „Алианц Банк България” АД (2006-2008).